En Rumänsk Prinsessas Nya Liv

Berättelsen om vår lilla Tyra, som föddes i Rumänien som gatuhund. Nu lever hon i trygghet i Sverige, och det här är hennes liv..

Hitta Sitt Revir

Publicerad 2013-11-11 20:21:12 i Allmänt,

När lilla fröken kom till oss märktes det väldigt snabbt att hon försökte hitta sitt revir, eller nåt som bara var hennes.
Jag förstår henne absolut, hon kom från ett liv där hon fick slåss för uppmärksamhet och fick dela sovplats med andra, jag skulle nog ha försökt jag med om jag hade haft det så.
 
Först började hon med att pinka in ena hörnet av sängen, men sen upptäckte hon att det inte var ett helt genomtänkt drag att pinka ner sin egen sängplats ;)
Sen upptäckte hon mattan i vardagsrummet, och ena hörnet på den blev hennes tillhåll.
Naturligtvis började hon med att pinka in det för att vara på säkra sidan, sen gick hon och plockade grejer hon kunde hitta i huset, strumpor, leksaker, skor osv, som hon sen la på sitt ställe.
 
Eftersom hon var uppe och knallade omkring på nätterna i början var varje morgon en överraskning, hur stor är högen idag?
Haha, som hon höll på med sitt lilla hörn.. ändå tills mattan fick vandra vidare till andra jaktmarker eftersom det inte gick att få bort kisslukten ;)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt: [email protected]

DogBox 10% Rabatt

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela